logo

Visitor intelligence

Weten wat uw bezoeker beweegt is de snelste weg naar conversieverhoging

Huiskes-Kokkeler Intratuin Leen Bakker Nedap Vanderlande Vrije Universiteit Parker Hannifin

Weet wat uw bezoeker beweegt

Bij ieder bezoek aan uw site, laten bezoekers sporen achter. Bij New-Media zijn we gespecialiseerd in het analyseren van die data en kunnen we zien hoe mensen uw site bezoeken, wat hen interesseert en hoe ze door uw site navigeren. We vergelijken de succesratio’s van verschillende pagina’s en zien zo precies waar de pijnpunten in uw site zitten.

Onze Visitor Insights vormen de basis voor optimalisatiestrategieën die we samen met u implementeren. Zo leert u data-gedreven uw site verbeteren voor een hoger rendement en een succesvollere organisatie.

Insights

Wij leggen de pijnpunten in uw site bloot

Wij geloven dat we uw conversieratio van uw site kunnen verhogen als we precies weten wanneer, waarom en hoe bezoekers uw site gebruiken. Onze Visitor Insights maken inzichtelijk waar de pijnpunten zitten, zodat u stapsgewijs het rendement van uw site verhoogt.

Diensten:
  • Wat is de performance van uw website

Strategy

Wij vertalen inzichten naar verbeterstrategieën

Het conversiepercentage van de gemiddelde webwinkel ligt rond de 2%. Maar wat doet de overige 98% van de bezoekers? Onze Visitor Insights tonen hoe uw site gebruikt wordt, waarmee we informatie- en funnelstructuren ontwikkelen die aansluiten op wat de bezoeker beweegt. Zo verhoogt u stapsgewijs het rendement van uw website.

Implementation

Wij leren u data-gedreven uw website verbeteren

Of het nu gaat om conversieoptimalisatie of het ontwerpen van een vraag-gestuurde website: onze productspecialisten helpen u met de implementatie. Dat doen we volgens het voordoen-, meedoen-, zelf-doen-principe, zodat u op korte termijn uw businessdoelen behaalt en op de lange termijn bouwt aan het succes- en kennisniveau van uw organisatie.

Wat kunnen we voor uw succes betekenen? Neem contact op

Cases

Demand Driven Brands

New-Media: Verbeteraars van zakelijk succes

Wij vergroten het succes van organisaties en mensen door data-gedreven inzichten te vertalen naar strategieën om uw bereik, rendement en klantwaarde te verhogen.

Contact:
Hengelo
Haaksbergerstraat 67
7554 PA
053-7009702
info@new-media.nl

Ik wil graag teruggebeld worden

Deel deze pagina op

Ik wil graag teruggebeld worden

Contact- en adresgegevens

Haaksbergerstraat 67
7554 PA Hengelo
+31 53 7009 702
info@new-media.nl
Routeplanner