logo

Search intelligence

Wie search, display, mobile en video ziet als losstaande activiteiten, denkt niet als consument

Huiskes-Kokkeler Intratuin Leen Bakker Nedap Vanderlande Vrije Universiteit Parker Hannifin

Weet hoe de doelgroep zoekt

Google verwerkt dagelijks meer dan 3 miljard zoekopdrachten en vormt daarmee de grootste bron van zoekgedrag en interesses. Bij New-Media verzamelen en analyseren we die data, zodat u ziet waar, wanneer, waarom en hoe klanten naar uw diensten of producten zoeken.

Onze Search Insights vormen de basis voor vraag-gedreven strategieën. Met onze inzichten en strategieën, leren onze productspecialisten u data-gedreven werken voor een groter bereik en succesvollere organisatie.

Insights

Wij analyseren zoekgedrag om uw doelgroep te leren kennen

Wij geloven dat we uw doelgroep alleen bereiken als we precies weten waar, wanneer, waarom en hoe zij naar uw diensten of producten zoeken. Onze Search Insights maken dat op unieke wijze inzichtelijk, zodat u op ieder moment, plek en device inspeelt op wat uw doelgroep zoekt en beweegt.

Diensten:
  • Hoe zoekt uw doelgroep

  • Waarom zoekt uw doelgroep

  • Wanneer zoekt uw doelgroep

  • Waar zoekt uw doelgroep

Strategie

Wij vertalen inzichten naar vraag-gedreven strategieën

Het moderne medialandschap is meer gefragmenteerd dan ooit. Consumenten zoeken op diverse plekken en momenten naar informatie en entertainment. New-Media ontwikkelt kanaal- en contentstrategieën die inspelen op de belangrijkste micromoments. Zo speelt u op ieder moment, plek en device in op wat uw doelgroep op dat moment willen weten.

Implementatie

Wij leren u data-gedreven uw doelgroep te bereiken

Of het nu gaat om SEO, SEA of contentmarketing: onze productspecialisten helpen met het implementeren van strategieën. Dat doen we volgens het voordoen-, meedoen-, zelf-doen-principe, zodat u op korte termijn uw zakelijke doelen behaalt en op de lange termijn bouwt aan het succes- en kennisniveau van uw organisatie.

Wat kunnen we voor uw succes betekenen? Neem contact op

Cases

Demand Driven Brands

New-Media: Verbeteraars van zakelijk succes

Wij vergroten het succes van organisaties en mensen door data-gedreven inzichten te vertalen naar strategieën om uw bereik, rendement en klantwaarde te verhogen.

Contact:
Hengelo
Haaksbergerstraat 67
7554 PA
053-7009702
info@new-media.nl

Ik wil graag teruggebeld worden

Deel deze pagina op

Ik wil graag teruggebeld worden

Contact- en adresgegevens

Haaksbergerstraat 67
7554 PA Hengelo
+31 53 7009 702
info@new-media.nl
Routeplanner